Pages

14.4.16

Proiect arhitectura casa vacanta / Arhitect interioare - Proiecte case - vile - Bucuresti

Niciun comentariu:
 
Acest loc propus pentru petrecerea timpului liber se naste pe un teren in panta dintr-o comuna din zona de deal, zona Buzaului. Pe acest sit exista deja casa de vacanta, un teren de tenis si alte cateva anexe. Anexa propusa de noi este de fapt o crama in subsol, un living pentru petrecerea timpului liber in parter si o terasa acoperita partial.
Proiect -  arhitectura - casa vacanta
Orientarea terasei este indreptata catre vale, catre sud si vest, casa de vacanta si terenul de tenis. De aici se observa toata mosia impreuna cu natura locului. Subsolul este o cuva completa din beton armat. Parterul este realizat din zidarie de caramida + stalpi si grinzi din beton armat si acoperis tip mansarda din lemn. Terasa adopta o structura independenta metalica asezata pe o platoforma betonata (terasa). Peste aceasta structura metalica se va aplica lemn. Terasa ramane deschisa catre natura si catre sud - vest.
Proiect arhitectura casa vacanta / Arhitect interioare - Proiecte case - vile - Bucuresti | Proiect arhitectura - casa vacanta - Bucuresti
Treptele terasei se pierd in relieful din fata constructiei. Sunt utilizate materiale precum tencuiala decorativa alba, tabla otel corten si lemn tratat pentru expunerea la exterior. Terasa este lasata beton aparent elicopterizat iar in interior in living gasim ca si pardoseala dusumea. In crama, pardoseala este realizata din caramida. Suprafata totala desfasurata construita este de 90 mp + 25 mp terasa. DETALII TEHNICE Regim de inaltime: S+P Tip cladire: living de vacanta + crama Suprafata utila: 71,62 mp . Pret proiectare - la cerere . Structura: Cadre b.a./lemn/meta Contact: AsiCarhitectura Telefon: 0724873849 - Bucuresti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.