Pages

28.3.19

Proiecte design interior bai realizate in stil clasic si modern pentru case si apartamente in Galati, Braila, Tulcea. Baia a deveni un element central pentru o casa, la fel ca si un dormitor sau ca si un living. Cititi si despre oferta de amenajari interioare case in Bucuresti.
Design interior baie stil clasic si modern - Amenajari interioare case moderne Galati.
Trebuie deci sa o rasfeti si sa vii cu un design interior pentru ea cat mai frumos pentru a petrece aici cele mai frumoase momente si pentru a te relaxa. Fie mare sau mica, baia ta merita ce e mai bun. Iti venim in ajutor cu cateva idei pentru un design interior baie. O baie cu linii epurate, minimaliste. Albul, liniile minimaliste si mobilierul design sunt o valoare sigura pentru a transforma baia intr-un loc de relaxare. Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/233-design-interior-casa-moderna-bucuresti
Design - interior - baie - stil - modern - Constanta. Amenajari interioare case moderne Galati.
Mobilierul din baie vine cu modele infinite in tendinte, suspendate pentru noi pespective si armonii. Peretii de la dus se imbogatesc si ei cu texte cu un scris elegant. Stil- vintage si baroc chiar si in baie. Dusul nu mai trebuie sa stea intr-un colt al incaperii ci devine un element arhitectural central. Peretii transparenti ai cabinei de dus vin cu un maximum de lumina. Baia primeste si un design interior vintage cu un moblier cu linii rotunjite, cu manere mari la sertare si cu niste culori puternice – portocaliu, verde si roz. Stilul art deco poate sa fie si el prezent aici cu un estetism rafinat si cu robinete de lux. Cititi si articolul despre: Design interior vila clasica Constanta - Amenajari interioare case Constanta
Design interior baie stil clasic si modern - Amenajari interioare case moderne Galati.
Va puteti informa si din articolul urmator: Amenajari interioare Bucuresti - Design interior living clasic casa cu 4 camere Bucuresti
Ne angajam in executia de proiecte unice de design interior case , vile si apartamente in stil clasic si modern. Oferim servicii profesionale de design interior pentru case,vile apartamente si spatii comerciale. Caracteristicile etalate de specialistii nostri. Proiectare in cele mai mici detalii - asa cum mentionam in pachetul de servicii, un design de interior reusit are nevoie de un proiect adecvat. Nu suntem simpli specialisti in acest domeniu, ne bazam pe o caracteristica pe care doar un adevarat manager o detine: fermitate.
Design interior case vile stil clasic Bucuresti - Firma amenajari interioare in Bucuresti| Design - interior - case - vile - stil - clasic. Ne angajam in executia de proiecte unice de design interior pentru case, vile, apartamente in stil clasic, modern. Amenajari interioare living, dormitor casa Bucuresti.
Ne implicam total in ceea ce facem si elaboram un plan care sa cuprinda toate etapele aferente lucrarilor de design interior in Bucuresti.
Design interior case vile stil clasic Bucuresti - Firma amenajari interioare in Bucuresti.
Viziune si profesionalism - In ceea ce priveste viziunea, suntem capabili sa lucram cu orice material, unealta sau culoare, totul pentru ca asteptarile dvs sa fie depasite. Cititi si articolul despre: Design interior case stil clasic de lux - Amenajari interioare vile clasice Tandarei.
Design interior case vile stil clasic Bucuresti - Firma amenajari interioare in Bucuresti.
Fiecare proiect de design interior la care luam parte trece printr-un amplu proces de revizuire si beneficiaza de o implementare rapida si eficienta. Doriti sa faceti cunostinta cu o dinamica aparte? Apelati cu incredere la serviciile noastre, profesionalismul desavarsit ne ajuta sa conturam proiecte exclusiviste. Relatia cu clientii - Comunicare, comunicare si iar comunicare. Aveti nevoie de specialisti care sa va ofere detalii, sa va asculte rugamintile si sa puna in aplicare fiecare plan pe care vi l-ati imaginat. Fie ca ne raportam la prima etapa a proiectului sau la momentele de cumpana, suntem deschisi discutiilor si incercam sa intelegem fiecare doleanta pe care ne-o adresati. Va puteti inspira si din proiectul urmator: Amenajare casa stil clasic de lux Bucuresti - Amenajari interioare case clasice.
Design interior case vile stil clasic Bucuresti - Firma amenajari interioare in Bucuresti

26.3.19

Realizam proiecte de design interior in stil clasic de lux cu candelabre marca Kolarz. Preturile candelabrelor oferite de firma noastra de design interior variaza in functie de model si producator, fiecare produs comercializat fiind definit de anumite caracteristici.
Sursa :   http://www.nobili-interior-design.ro

Design interior case stil clasic de lux - Amenajari interioare vile clasice Tandarei| Firma - design - interior - Tandarei. Amenajari - interioare - de - lux - Tandarei. Birou - arhitect - de - interior - Tandarei.

Design interior case stil clasic de lux - Amenajari interioare vile clasice Tandarei| design interior Tandarei. Design - interior - salon - coafor - infrumusetare - Tandarei. Amenajari - interioare - baruri - restaurante - Tandarei - Harsova.
Cu toate astea, incercam sa alegem candelabrele in functie de tipul decorului dorit de client sau in functie de buget, nu putine fiind situatiile in care pretul unui astfel de articol dedicat amenajarilor interioare poate ajunge chiar si la cateva mii sau chiar zeci de mii de euro. Cititi si articolul - design interior casa moderna Calarasi.
Design interior case stil clasic de lux - Amenajari interioare vile clasice Tandarei| Design - interior - apartament - 4 camre - Tandarei. Amenajari - interioare - vile - de - lux- Harsova.
 In vederea obtinerii unui decor calitativ si 100% unic, asteptam detaliile despre proiectul vizat pe adresa noastra de contact, unul dintre specialistii nostri va poate oferi mai multe informatii despre gama de candelabre utilizate in proiectele recent incheiate. Cititi si Design interior baie stil clasic si modern - Amenajari interioare case moderne Galati
Design interior case stil clasic de lux - Amenajari interioare vile clasice Tandarei.  Proiect - amenajare - interioara - casa - vila - living - dormitor - bucatarie - Tandarei - Harsova.

Portofoliu proiect design interior vila realizat in stil clasic de lux pentru resedinta in Constanta. Atunci cand vine vorba de distractie, relaxare si timp petrecut intr-un mod placut, mintea multora dintre noi zboara spre mare.aici cele mai profunde trairi se contopesc cu misterul iar clasicul se imbina cu modernul, complotand la crearea unei atmosfere ideale pentru destinderea si buna noastra dispozitie. Persoanele care doresc sa se poata bucura in orice moment de o astfel de relaxare si rasfat aleg sa-si achizitioneze o vila in apropierea marii, adica in Constanta. Proiecte design interior case Constanta realizate de Nobili Design  .
Design interior vila clasica Constanta - Amenajari interioare case Constanta| Portofoliu proiect design interior vila realizat in stil clasic de lux pentru resedinta in Constanta. Design interior living clasic.
Acest oras reprezinta o imbinare intre bun gust, eleganta si stil, imprimandu-ti o stare de nostalgie si melancolie care te fac sa revii mereu cu drag aici. Astfel decorarea unei vile care se afla in acest oras, ar trebui sa imprumute si din aerul boem care invaluie acest loc. De aceea multi designeri de interior, recomanda persoanelor care simt nu doar vad frumusetea si sensibilitatea acestui oras sa se axeze, in decorarea casei lor pe stilul clasic. O ferta servicii arhitect in Constanta.
Design interior - vila - clasica - Constanta. Amenajari - interioare - case - Constanta.
Desi multi considera un stil prea sobru, acesta are menirea de a aduce in prim plan aerul boem de altadata, facandu-te sa te simti personajul principal al unei povesti rupte dintr-o alta realitate. Masivitatea mobilei, rigurozitatea formei, seriozitatea culorii toate acestea reprezinta caracteristici ale clasicismului si in acelasi timp marci ale unei epoci trecute care pote insa renaste in locuinta ta.
Cititi si articolul despre: Amenajari interioare in Constanta - Amenajari interioare vile clasice.
Design interior vila clasica Constanta - Amenajari interioare case Constanta
Cititi si despre: Design interior apartamente Bucuresti - Amenajari interioare apartamente 4 camere.
Elementul cheie in designul interior al unei case trebuie sa fie confortul. Livingul va fi un loc pentru familie sau unde va intampinati prietenii pentru a socializa, deci ar trebui să fie făcut un efort deosebit pentru a crea un mediu armonios si confortabil.
Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta

Arhitect de interior Constanta pret

Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta

Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta

Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta

Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta
Birou arhitectura de interior Constanta pret
Design interior living case moderne Constanta

Design interior living case moderne Constanta

Design interior living case moderne Constanta

Arhitect amenajari interioare Constanta pret

Design interior living case moderne Constanta
Servicii arhitectura de interior Constanta
Design interior living case moderne Constanta

design interior pret

design interior living Constanta preturi
Oferta servicii design interior oferite de arhitect de interior in Constanta. Birou arhitectura si design interior pentru case vile, restaurante in Constanta.
Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Fetesti, Harsova.

Design interior ConstantaServicii firme design interior.
De obicei, aceasta este prima cameră pe care o vei vedea la intrarea în casa ta, ea este, de asemenea camera care trebuie să arate cel mai bine și în cele mai multe cazuri va avea mai multe functii, cum ar fi un loc de joacă pentru copii, birou și nu in ultimul rand locul unde servesti masa impreuna cu familia.Nu in ultimul rand alegerea materialelor constituie un element cheie in amenajarea si decorul unei case de aceea este foarte important ca parchetul, gresia, faianta, lustrele, candelabrele, materialele pentru tapiterie sa fie alese cu grija si binenteles sa fie de calitate superioara.
Arhitect interioare Constanta - Design interior living case moderne Constanta
Etichete proiect: arhitect interioare constanta, arhitect constanta preturi, firme arhitectura constanta, designer interior constanta pret, proiect de casa moderna, proiect arhitectura de interior.
Mai multe proiecte de arhitectura si design interior:
Amenajare salon de infrumusetare si cosmetica - Amenajare coafor in Bucuresti
Design interior case Braila - Designer interior Braila preturi

Bloguri recomandate:
Modele gresie si faianta Sant Agostino: Gresie portelanata dormitor | Gresie si faianta baie Tipos Bone | Gresie cu aspect de piatra Ritual Light | Gresie portelanata living Set Gem | Gresie portelanata living Ritual Tribal | Gresie cu aspect de caramida | Gresie bucatarie Ritual Decor | Gresie si faianta portelanata | Gresie portelanata cu efect de piatra | Gresie living Set Metrowood | Gresie portelanata bucatarie Ritual Brown | Gresie portelanata living Set Tartan | Gresie portelanata Ritual Greige | Gresie exterior Set Concrete | Gresie portelanata living Ritual Sand | Gresie living bucatarie Set Dress | Gresie si faianta bucatarie Tipos White | Gresie si faianta living Set Concrete | Gresie aspect travertin living Ocean | Faianta tip mozaic Newdot | Gresie living preturi | Gresie interior Highstone | Gresie si faianta portelanata baieTipos |     Descoperiri modele de gresie si faianta Italia: gresie si faianta baie | modele gresie si faianta | gresie portelanata rectificata | gresie si faianta italia pret | gresie interior italia | producatori gresie italia | gresie si faianta versace | gresie si faianta baie pret | gresie si faianta baie de lux | gresie exterior italia pret | gresie si faianta pret | gresie si faianta online | gresie si faianta de lux | gresie rectificata portelanata | gresie portelanata lucioasa | amenajari interioare cu gresie si faianta | amenajari interioare baie cu gresie si faianta | amenajare living cu gresie portelanata |  Gresie si faianta Sand Experience | Gresie aspect piatra Up Stone | Faianta clasica Couture | Gresie moderna Metaline | Gresie tip parchet Loft | Gresie portelanata Marble | Gresie aspect piatra Nordic Stone | Gresie portelanata cu aspect de marmura Marble | Modele de bai amenajate cu gresie si faianta: Amenajare baie apartament Brasov cu gresie si faianta | Amenajare baie casa moderna cu gresie si faianta | Modele de bai case moderne | Bai amenajate cu gresie si faianta | Amenajare baie gresie tip parchet | Modele de bai amenajate cu gresie si faianta |  

Design interior living clasic vila Galati| Nobili Design InteriorDesign interior living clasic casa Galati

design interior dormitor clasic

Proiecte portofoliu design interior Galati.
design interior dormitor de lux

design interior dormitor Galati

design interior casa Galati,firma design Galati

www.nobili-interior-design.blogspot.ro
Clientii nostri sunt diversificati si, in dese randuri, ei provin din majoritatea provinciilor importante ale tarii. Este foarte adevarat ca majoritatea dintre ei vin in baza unor recomandari primite din partea cunostintelor iar acest aspect nu poate decat sa ne bucure, munca noastra fiind apreciata ori de cate ori reusim sa finalizam un proiect de design interior. De aceasta data am ajuns la Galati, clientul nostru dorind o amenajare completa a vilei sale din centrul orasului. Avand la dispozitie o locuinta de dimensiuni foarte ridicate precum si numeroase incaperi, fiecare dintre acestea fiind destinate unei anumite activitati, am fost nevoiti sa elaboram un plan concret, de anvergura am putea spune. Am avut parte de aportul intregii echipe de specialisti in amenajari interioare si am conceput un plan de decor pentru living, tri dormitoare, doua bai, bucatarie, o sala de lectura si un birou, pentru fiecare dintre aceste camere mizandu-se pe un stil mixt, alcatuit in mare masura din elemente care definesc un design interior modern. Echipa noastra a acordat o atentie sporita fiecarei incaperi si, cel mai important, a pus mare pret pe detalii, drept dovada ca intregul plan de design interior a fost pus in practica si rezultatele muncii noastre pot fi observate cu mare usurinta in galeria de imagini de mai jos. Am imbinat intr-o maniera utila piesele de mobilier si celelalte obiecte de decor pentru a pastra o ambianta cat mai aerisita, in timp ce cromatica a fost aleasa de proprietar pentru a se imprima o atmosfera cat mai relaxanta. In alegerea aparaturii electronice si electrocasnice am tinut cont atat de performantele efective ale ansamblelor cat mai ales de dimensiunile, formele si culorile lor, dorinta noastra fiind de a nu degrada intreaga structura cromatica a vilei. Acest proiect de design interior al vilei din Galati este unul dintre ultimele la care am luat parte, finalizarea sa avand loc in primavara acestui an. Mai multe detalii despre proiect puteti obtine contactand specialistii nostri in amenajari si design interior. Puteti citi si despre Amenajari interioare case stilul clasic .

Nobili Design | Design interior living vila clasica Galati - Amenajari interioare case Galati