Pages

19.10.16

Majoritatea proiectelor de design interior apartamente sunt realizate in stil modern .Nu stii pe ce culori sa te bazezi pentru apartamentul tau care are un design interior modern? Sau iti doresti o casa cu un design interior modern? Proiect  design interior apartament modern.
Design interior apartamente stil modern Bucuresti / Amenajari interioare case moderne
Cititi si articolul despre: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2016/02/firma-servicii-design-interior-bucuresti.html.
Albul. Albul reprezinta o idee excelenta pentru peretii tai. Este in tendinte, este modern si este perfect pentru a conferi impresia ca stai intr-un spatiu foarte mare. Poti miza si pe mobilierul alb. Introdu si niste tuse de negru si vei obtine un design interior perfect.
Design interior apartamente stil modern Bucuresti / Amenajari interioare case moderne
Negrul. O podea neagra si niste pereti negri ti se par a fi mult prea asuteri si tristi? Nu e chiar asa daca stii cum sa te joci cu celelalte culori. Cea mai buna culoare este albul dat movul este si el ideal pentru un interior modern.
Design interior apartamente stil modern Bucuresti / Amenajari interioare case moderne
Griul. Dupa alb si negru, griul este si el ideal pentru un interior contemporan. Se potriveste de minune cu mobilierul sau cu un coltar din piele naturala de un design modern cum ar fi cel in nuante de rosu. Rosul. Ce zici de rosu pentru decor? Este sexy, este senzual, este cald si bineinteles, modern.
Design interior apartamente stil modern Bucuresti / Amenajari interioare case moderne
De obicei nu se foloseste decat in mici tuse, dat poti opta pentru o camera rosie in intregime cu un mobilier clasic alb. Verdele anason. Este ideal pentru o bucatarie in stil modern.
Va puteti informa si din articolul: Design interior living casa Constanta - Amenajari Interioare / Arhitect Constanta.
Design interior apartamente stil modern Bucuresti / Amenajari interioare case moderne.
Mobilierul in culori mai puternice este cel care se va potrivi de minune cu peretii in nuante de verde anason. Si pentru un interior si mai modern, poti miza pe un mobilier living clasic cu formele rotunjite sau din contra pentru cel care are unghiurile foarte ascutite. Rezultatul va fi unul fabulos alaturi de cele mai moderne culori.
Cititi si: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2016/02/design-interior-case-apartamente-stil.html.
Design interior apartamente stil modern Bucuresti / Amenajari interioare case moderne
Nu este deloc greu. Nu ai nevoie de un buget colosal. Este de ajuns daca te bazezi pe cele mai potrivite culori.
Anul 2016 este unul foarte bogat atunci cand vine vorba despre tendintele in materie de design interior  pentru amenajari interioare living case, vile in Bucuresti.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Noi iti prezentam cinci sfaturi de care sa tii cont atunci cand vorbim despre design interior living. Juxtapunerea de motive geometrice. Culori sau un duo de alb si negru.
Cititi si despre: Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Motivele se aduna in living pentru a crea un design dinamic si energizant. Cheia este sa alegi unele motive de dimensiuni variabile si intr-un registru de culori complementare si de forme geometrice atat pentru mobila de living sau dormitor, pentru a pastra intact aspectul contemporan al incaperii.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Tartanul. Foarte in voga pentru esarfe, pentru kilturile scotienilor sau pentru uniformele scolare, tartanul, motivul cu carouri se regaseste in 2016 si in living.
Va puteti informa si din articolul urmator: Amenajare salon de infrumusetare - Amenajare interioara coafor Bucuresti.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti.
Pernele decorative vor veni pentru un desig interior living cu o tusa subtila. Un fotoliu, o canapea living moderna din stofa sau niste perdele sau draperii sunt o alegere mai indrazneata mai ales daca au niste culori bogate si saturate. Amestecul de violet cu galben.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Doua culori care ar putea parea dificil de combinat. Dar totusi, galbenul puisor si violetul arata minunat impreuna pentru un desing interior living neasteptat si atemporal.
Cititi si: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2016/02/design-interior-apartament-constanta.html
Design interior casa - Bucuresti
Fibrele naturale. Fibrele naturale au un loc de cinste printre tendinte in acest an. Rafie, bambus, iuta, ratan, toate aceste fibre naturale se regasesc in decorul livingului si vin cu o nota organica si relaxanta pentru incapere.
Design interior - casa clasica - Bucuresti
Tapetul. Ton pe ton, cu motive geometrice sau cu flori supradimensionate, va recomandam tapet modern pentru living foarte in voga. Un mobilier cat mai atragator.
Design interior casa  - Constanta
Atentia ta trebuie sa se indrepte inspre originalitate si exclusivitate. Un semineu electric 3 d deschis. Semineele se disting in acest an prin minimalism. Sunt cele care vor atrage toata atentia si care se potrivesc cu orice tip de design interior. Merita sa investesti in acest element de interior. Pernele, draperiile si perdelele vor veni si ele cu un farmec particular pentru incaperea ta. Vei obtine niste accente de interior. Culorile vii si motivele impresionante au un loc bine meritat atunci cand vine vorba despre design interior living modern.

16.10.16

Se intampla deseori sa mergem la cumparaturi si sa ne alegem o tinuta care, ajunsi acasa, sa ne dam seama ca nu este cu adevarat ceea ce ne-am dorit . Sursa - http://www.nobili-interior-design.ro
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare
Si atunci fie sa o oferim persoanelor dragi noua, fie sa o ascundem intr-un dulap pentru a uita de ea si de greselea pe care am facut-o alegand-o. Daca in ceea ce priveste vestimentatia o astfel de mica greseala nu este foarte greu de indreptat iar pagubele materiale sunt de cele mai multe ori usor de remediat in ceea ce priveste o greseala in amenajarea locuintei lucrurile nu stau chiar atat de usor.
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare
Atunci cand decoarea locuintei nu se face urmand sfaturile unui designer de interior exista riscul ca stilul in care ne-am dori sa ne incadram sa nu fie respectat iar rezultatul sa fie unul de prost gust. Schimbarile ulterioare ar fi costisitoare, ar necesita mult timp si multa energie si de aceea este bine sa fie evitate. Cititi si: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2016/09/amenajare-salon-de-infrumusetare.html.
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare
Un stil de design interior extrem de apreciat, caracterizat prin eleganta, stil dar mai ales prin originalitate este stilul new clasic. Acesta reprezinta o expunere a stilului clasic imbinat cu note pline de noutate. Cititi si despre; http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2016/02/design-interior-case-stil-clasic.html.
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare
Se vor respecta in mare cele mai importante caracteristici ale clasicului insa se vor aduce stopi de originalitate si ingeniozitate care va placea privirii. In ceea ce priveste culorile care sunt preferate, se merge pe un joc sobru dar in acelasi timp cald de culori. Va puteti informa si din articolul urmator: Design interior case stil clasic Bucuresti - Amenajari interioare Bucuresti.
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare| Design interior - apartament  - clasic - Brasov.
Se prefera albul, crem-ul, rozul pal in contrast cu negrul. Peretii, mobilierul, perdelele si draperiile sunt in tonuri deschie, calde, ceea ce va da luminozitate si senzatia de mai mult spatiu.
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare| Design interior apartament - clasic - Ploiesti.
Obiectele decorative, piese mici de mobilier se prefera in culori inchise, dand astfel o nota de sobrietate si mult bun gust printr-un contrast evident dar deloc obositor pentru privitor. Un element clasic care dispare in designul de interior new classic este reprezentat de catre mobila masiva din lemn in culori inchise. Cititi si despre colectiile noastre de canapele living Italia.
Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare| Design interior - apartament clasic - Pitesti.
Aceasta este inlocuita cu un mobilier la fel de grandios dar, de aceasta data mult mai soft si in culori deschise. Aidoma gusturilor dvs, culorile, modelele, marimile pot sa difere. Sfatul unui designer de interioare devine insa necesar atunci cand va doriti cu adevarat ca preferintele dumneavoastra sa se muleze perfect pe regulile care trebuie respectate in amenajarea locuintei in stil new clasic, rezultatul fiind unul cu adevarat laudabil. New clasic este un stil care impresioneaza atat persoanele care prefera liniile clare trasate de clasic cat si persoanele libere care doresc sa se exprime cat mai deschis. In acelasi timp New clasic este stilul de design recomandat pentru persoanele nostalgice, boeme, indragostite de frumos, pentru persoanele care pun accept pe detalii, carora le place sa calatoreasca prin vis in trecut dar care stiu, in acelasi timp, sa priveasca si sa se bucure de viitor.
In cazul in care aveți nevoie de asistență suplimentara in selectarea unui semineu electric, vă rugăm să discutati cu consilierii nostri experti in seminee care vă pot ajuta să luați decizia finală cu privire la ce tip de semineu electric este potrivit pentru casa ta.
Pentru amenajarea interioara a unei bai va puteti inspira din colectia de http://www.nobili-interior-design.ro/produse/gresie-si-faianta